Telefon: 0259 422 423

;
Generic placeholder image

Procesul de resapare

Resaparea este procesul de remanufacturare a anvelopelor utilizate, fiind cel mai ecologic mod de a le recicla. Acestea sunt folosite des in transportul aerian, comercial, dar si la masinile personale si autobuze, iar pretul acestora este relativ mai mic comparativ cu pretul celor noi.

Procesele principale utilizate in resaparea anvelopelor pentru vehicule comerciale sunt: tratarea la cald si tratarea la rece. Procesele cuprind inspectia anvelopei (inspector+raze X), polizarea benzii vechi de rulare, iar ulterior anvelopele se trateaza termic.


Contrar miturilor, anvelopele resapate sunt foarte sigure si sunt fabricate cu ajutorul unor masini performante, la standarde ridicate. O anvelopa resapata presupune de fapt reducerea numarului de anvelope noi produse anual, extinderea duratei de viata a anvelopei originale, dar si salvarea resursei de petrol (16 l de petrol salvat pentru o anvelopa mica, 60 de l pentru o anvelopa de camion).

Alverosal crede in calitatea produselor Vranik si sustine ecologizarea. Toate produsele sunt testate de catre producator, nu inainte de a fi testate in interiorul firmei. Recomandam cu incredere anvelopele marca Vranik.

 
Generic placeholder image

Livrare gratuita

In cee ce priveste livrarea anelopelor, acestea sunt livrare in Oradea si localitatile din apropiere, pe zona judetului Bihor, de catre reprezentantii firmei Vranik. Timpul de livrare este de 24-72 de ore pentru anvelopele aflate in stoc, si variaza in functie de ora si volumul comenzii.

Cauciucurile sunt livrate si prin Fan Curier in alte orase din tara si zonele din jurul acestor orase. Astfel ca avem livrare in Arad, livrare in Baia Mare, livrare in Cluj, livrare in Timisoara, livrare in Bucuresti, livrare in Sibiu, livrare in Brasov, livrare in Iasi si livrare in Suceava.

Generic placeholder image

Anvelopele Vranik si Garantia de 2 ani

SC VRANIK CAUCIUCURI SRL oferă anvelope resapate, oferind o garantie de doi ani soferilor care achizitioneza anvelopele noastre. Viziunea noastra de resapare a cauciucurilor si de ecologizare in acelasi timp, nu impiedica productia unor anvelope performante si rezistente.

Printre produsele care se vand se numara anvelope de vara, anvelope de iarna, anvelope off road. Cauciucurile la promotie sunt disponibile in functie de sezon si în limita stocului disponibil. Gama de produse poate fi vizibila pe aceasta pagina: http://www.vranik.ro/produse/1

Pentru ca avem incredere in calitatea anvelopelor Vranik, oferim clientilor nostri un termen de garantie de 2 ani. Garantia acopera orice tip de defect de fabricatie, precum si banda de rulare, iar termenul de garantie curge de la data emiterii facturii de achizitie.